Stal Lunia

De gezelligste stal van Friesland!

Onze paarden en pony's

Beauty

Beauty is een New Forrest pony van 25 jaar, super lief voor de kinderen, maar nog erg voorwaarts en vind springen erg leuk. Beauty is een C pony.

Sem

Sem is onze 13 jarige Welsh pony, soms erg ondeugend! Sem is een B pony.

Tivane

Tivane is een E pony van 18 jaar, super lief en door iedereen te rijden! Haar vader is Flemmingh, een super goed dressuur paard! Tivane is met Berber L2 dressuur. Maar het leukste om te doen vind ze western rijden.

Hessel fan Lunia

Hessel is een zoon van Welmoed fan Lunia. Het is een STER ruin van 8 jaar oud. Hij is Z1 dressuur met Berber. Hessel kan zeer goed bewegen! Hij is ongeveer 1.68 m. Hessel is verkocht naar Amerika!!

Albert

Albert is onze stoere haflinger, lekker voorwaarts en kan goed springen, hij is soms wel wat sterk! Het is een ruin van 13 jaar oud. Albert is een grote D pony.

Lysbeth fan Lunia

Lysbeth fan Lunia is het wedstrijd paard van Berber. Ze is Z1 dressuur. Lysbeth is een echte "diva" je moet weten hoe je met haar om moet gaan, maar dan doet ze ook alles voor je. Ze is 15 jaar. Lysbeth is ongeveer 1.66 m.

Titia fan Lunia

Titia fan Lunia is een prachtige friese merrie van 13 jaar oud. Met Marlon is ze Z1 dressuur. Ze doet altijd haar best voor je. Titia heeft 1 veulentje gehad, Ysbrand fan Lunia. Titia is ongeveer 1.65 m.

Champan

Champant is een 7 jarige cremello Lusitano ruin. Hij is M1 dressuur en vind springen ook erg leuk. Waar hij ook heel geschikt voor is, is western! Champan is 1.59 m.

 

Sally

Sally is de pony van Lotte. Ze is 18 jaar oud en super lief! Ze kan ook voor de kar. Het is een Welsh cob. Als Lotte er niet is mag ze gewoon in de lessen mee rijden :) Sally is een stevige D pony.

 

Lady

Lady is een erg lieve merrie van 20 jaar oud. Ze heeft M2 dressuur gelopen, dus kan iedereen veel leren. Het is een stevig paard met een beetje tuigbloed. Ze houdt er erg van om geknuffeld te worden door kinderen. Ze vind springen super leuk en ze is erg voorwaarts. Lady is 1.68 m.

 

Magic BluebellMagic Bluebell is een lieve 8 jarige E pony. Ze moet nog veel leren. Ze heeft altijd alleen buitenritjes gereden. Magic is lekker voorwaarts.